Консултирайте се с нас


  Т/Блок – със собствена търговска марка карбофлексови дискове за рязане и шлайфане – Saturnus

  Т/Блок е горд да представи на българския пазар собствена търговска марка карбофлексови дискове за рязане и шлайфане Saturnus.

  „Опита, знанията и най-вече завоюваните позиции в сегмента металообработване ни вдъхновиха и ни дадоха тласък да започнем да работим по изграждането на собствена търговска марка карбофлексови дискове“, заяви Минко Мермерски, управител и собственик на Т/Блок.

  „Приехме предизвикателството да открием точната формула комбинираща абразив и свързващи вещества.  Нашето желание и амбиция са  да отговорим на нуждите на голяма част от потребителите на карбофлексови дискове, предлагайки им продукт, който да им даде възможност да вдигнат нивото си на работа  и качеството на произвежданите от тях изделия.   Като резултат, произведените  по най-нови технологии,  дисковете SATURNUS не само отговориха на очакванията, но ги надминаха“,  допълни той.

  Карбофлексовите дискове Saturnus са продукт съчетаващ качество,производителност и ниски оперативни разходи. Те  са произведени по последни технологии в областта и притежават няколко основни характеристики: издръжливост, прецизност, перфектна балансираност с ненадмината икономическа ефективност.

  Резултати от направени сравнителни тестове с водещи брандове в тази сфера показват, че дисковете Saturnus надхвърлят многократно техните конкуренти по производителност и икономическа ефективност (за повече информация, моля вижте тук).

  Ако искате да станете част от нашата дистрибуторска мрежа и да се възползвате от преференциалните цени на дисковете с марка Saturnus, моля свържете се с нас тел. 02 / 850 60 06 или пишете на info@tblok.com .