Консултирайте се с нас


  FLEX – една легенда вече достъпна за всеки благодарение на Т/Блок – Официален представител за България

  Flex е името на една от най-утвърдените марки в света на професионалните инструменти. Всеки е чувал за Flex. Много хора използват Flex, но малцина знаят, че немската фирма Flex Eletrowekzeuge GmbH е изобретила ъглошлайфа през далечната 1922 г. До скоро машините с марка Flex бяха недостъпни за голяма част от професионалните потребители в България, поради високите си цени за местния пазар.

  Ние от Т/Блок много обичаме марката Flex, но още повече ценим нашите клиенти. Затова успяхме да договорим специални цени за българския пазар на продуктите FLEX.  Като официален вносител и представител за България на продуктите с марка Flex, ние вече можем да предложим по-широка гама продукти на изключително конкурентни цени, достъпни директно от Т/Блок и  нашите дистрибутори.

  Т/Блок ЕООД е българска частна компания, която е сред най-големите и надеждни доставчици на професионални абразиви, ръчни, електрически и пневматични инструменти на българския пазар. Т/Блок бързо заема водещи позиции, благодарение на гъвкавата си ценова политика, индивидуален подход и богатото разнообразие  от продукти на конкурентни цени.

  Специалистите, които работят в екипа ни, са запознати с тънкостите на всяко приложение свързано с шлайфане и полиране и разполагаме с нужните инструменти за всяка операция.

  Ако искате да станете част от нашата дистрибуторска мрежа и да се възползвате от преференциалните цени на продуктите с марка Flex, моля свържете се с нас тел. 02 / 850 60 06 или пишете на info@tblok.com .