Консултирайте се с нас


  За нас

  Ние сме един от лидерите в абразивния бранш в България, водещ вносител на шкурка за индустрията и производител на абразивни консумативи.

  Вече над 20 години консултираме, произвеждаме и доставяме абразивни решения от водещи марки и производители. Работим по най-високи стандарти в индустрията, доставяйки винаги най-доброто, прогресивно и уникално оборудване, както и споделяйки най-добрите известни ни практики и ноу-хау, трупани през годините.

  Ние сме желан партньор за България на всички водещи световни марки в абразивния бранш, както и на най-големите потребители на абразиви в българската индустрия.

  T/Blok е компания с утвърдени позиции, стабилна и доказана експертиза и познания, които трансферираме към нашите клиенти, чрез най-подходящите за тях продукти за шлайфане, полиране и множество други процеси за повърхностна обработка на материалите.

  ГОЛЯМ ПРОИЗВОДИТЕЛ

  на абразивни ленти в България. Имаме най-модерно оборудваната производствена база за абразивни ленти в страната. Произвеждаме спрямо индивидуалните нужди на нашите клиенти, в кратки срокове, с гаранция за качество.

  ВОДЕЩ ВНОСИТЕЛ

  на шкурка за индустрията с най-богатата гама на склад в България. С годините сме изградили устойчиви и ефективни партньорски отношения и сме предпочитан партньор на водещи световни производители на абразиви – VSM, Starcke, Mirka, Saint-Gobain, Deerfos. Внасяме и готови абразивни консумативи, инструменти и много други помощни продукти от най-качествените и иновативни марки в бранша, като Eisenblaetter, Flex, Strong Hand и др.

  ЗАДЪЛБОЧЕНА ЕКСПЕРТИЗА

  и повече от 20 години богат практически опит в областта на шлайфането и полирането. Знаем как да направим всеки процес по-бърз, по-качествен, по-ефективен, по-рентабилен, по-конкурентен, по-печеливш.

  Безконечни ленти от шкурка - произведени специално за Вас

  Поддържаме най-богатата гама на шкурка и произвеждаме по Ваши спецификации.

  НАШАТА ИСТОРИЯ
  • 2001

   Създадохме T/Blok

   Тръгнахме от идеята за търговия с мебелни материали, област, в която имахме опит и познания. В процеса на търсене и анализ се оказа, че шкурката е сравнително пренебрегван материал, непознат в детайли и за щастие все още неразработен пазар.

  • 2002

   Купихме първите си машини за конвертиране на шкурка

   Шкурката трябва да бъде конвертирана в безконечни ленти, за да се използва в индустрията. За нас беше ясно, че производството на безконечни ленти е нещото, което е задължително, ако искаме бъдеще в бранша.

  • 2004

   Фокус в мебелното производство

   Имахме вече сериозен натрупан опит в производството на безконечни ленти и следвайки пазарните тенденции, ориентирахме нашите продажби към производството на мебели и други изделия от дърво. Постепенно успяхме да се наложим като един от водещите доставчици в бранша.

  • 2008

   Специалисти по довършителните работи в строителството

   Бумът в строителството логично ни насочи към този бранш. Продажбата на машини и консумативи за довършителни дейности изпревари по ръст другите сектори.

  • 2014

   Нов офис и нова производствена база

   В новата ни по-голяма и модерна производствена база успяхме да оптимизираме и надградим нашето производство и да станем още по-ефективни.

  • 2014

   Ново оборудване за конвертиране на безконечни ленти

   Нуждата от увеличаване на капацитета на производството и гарантиране на качеството на продукцията доведе до решение за закупуване на ново производствено оборудване. Инсталирахме полуавтоматична линия за скайвиране, олепиляване, изсушаване с девет агрегата, заедно с още няколко съпътстващи машини – слитер, реслитер, преса, машина за рязане.

  • 2015

   Преструктуриране на фирмата

   Внедряване на ясни вътрешни процедури за работа. Това доведе до по-добро обслужване на клиентите и възможност за поемане на повече заявки.

  • 2016

   Фокус в металообработването

   Следвайки пазарните тенденции по индустрии в България се насочихме към растящия металообработващ сектор. В допълнение на производството на безконечни ленти започнахме производство на дискове с бърза връзка.

  • 2020

   В крак с новите тенденции в металообработката

   Следваме световните тенденции в металообработката. Първи на българския пазар представихме машини и абразивни консумативи за премахване на заусенъци и заобляне на ъгли.

  Консултирайте се с нас


   E-мейл

   info@tblok.com

   Адрес

   София 1592, ул. Източна тангента №102

   Виж картата