Повече за нас

Ние обичаме работата си.

Ние наистина обичаме това, което правим. Обичаме и предизвикателствата. Всеки ден във Вашите специфични нужди, ние откриваме предизвикателсто да направим нещо по-ефективно, по-лесно и по-резултатно. И го правим.  Не се стрхуваме да експериментираме. Всеки следващ път ставаме все по-добри.

 

Създаваме трайни връзки с клиентите.

Ние сме търговци, но преди всичко сме хора. Познаваме лицата, които стоят зад фирмите – клиенти. Познаваме в детайли тяхната дейност. Често преди тях знаем техните нужди. Винаги сме на разположение.  Предлагаме повече от стандартно търговско обслужване, защото ценим клиентите си.

 

Елегантните решения дават изключителни резултати.

Най-лесният начин, винаги е най-добрият. Противоречащо на търговската логика, ние винаги се стремим да предложим на нашите клиенти шлайфаши решения с минимални усилия и разход консумативи. Не винаги, обаче това е възможно. Във всички случаи обаче ние не продаваме абразиви и инструменти, ние доставяме цялостни решения.

 

Работата в екип увеличава нашите възможности.

Всеки един от Т/Блок е много добър, но добрият резултат от нашата работа е в следствие на добрият екип. Ние сме много различни, но перфектно се балансираме. Предизвикваме се взаимно, окуражаваме се и се подкрепяме. Никога не се отказваме.

 

Искаме да сме все по-високо.

Нито за миг не изпускаме от поглед лидерите в бранша. Иновациите са мотора на прогреса. Затова ние не се колебаем да пробваме и предложим на нашите клиенти последните новости.